Yoga voor werknemers

Een groeiend aantal organisaties maakt mee dat het beoefenen van yoga en mindfulness positieve effecten heeft voor gezondheid, welbevinden en productiviteit van medewerkers. Ook kan met name yoga een gezonde lichaamshouding tijdens het werk bevorderen, waar mindfulness helpt bij het tijdig herkennen en leren hanteren van stress.

Workshop Yoga@work

Yoga@work biedt een kennismaking met yoga in de vorm van een open workshop. Tijdens de workshop wordt duidelijk wat de mogelijkheden en meerwaarde kunnen zijn van yoga en mindfulness voor uw medewerkers (en allicht zelfs voor u zelf). De workshop heeft een prettige balans tussen kennis en praktijk, en tussen lichaam en geest.

2_2

Praktische informatie

aantal deelnemers: 6 – 24 personen
tijdsduur: 90 minuten
locatie: Centrum Bodhi
investering: € 22,50 per deelnemer (excl. 6% BTW)
aanvullende opties: lunch, high tea, lezing, uw suggestie

Het vervolg?

Als de workshop is bevallen dan kunnen we in overleg bezien in welke vorm er in een vervolg kan worden voorzien. Wellicht wil de organisatie de medewerkers faciliteren bij het beoefenen van yoga, door voor een deel in de kosten bij te dragen. Voor deze kosten hoeft u het overigens niet te laten, abonnementen zijn er al vanaf € 35,– per maand.

Yoga ‘on the job’ behoort ook tot de mogelijkheden, neemt u contact op voor meer informatie.