Training ‘Mindful werken’

Naast de reguliere 8-weekse mindfulnesstraining biedt Bodhi speciaal voor de organisatiecontext de (eveneens 8-weekse) training ‘Mindful Werken’. Deze heeft in grote lijnen dezelfde opzet en thematiek, maar is uiteraard meer toegespitst op de werkcontext dan op het persoonlijk leven (en eigenlijk op beide). Een ander verschil is dat de training ‘Mindful Werken’ meer dan de ‘gewone’ mindfulnesstraining gericht is op het versterken van kwaliteiten, en minder op een werken vanuit knelpunten.
De 8-weekse training ‘Mindful Werken’ zoals Centrum Bodhi deze aanbiedt is ontwikkeld door het toonaangevende opleidingsinstituut Centrum voor Mindfulness, in Amsterdam.

Kernbegrippen zijn: focus, veerkracht, vitaliteit, (zelf)reflectie, versterken van kwaliteiten

Training Mindful Werken: ‘What’s in it?’ voor de medewerker?

Door een combinatie van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en ervaringsgerichte oefeningen worden één of meer van de volgende leerresultaten bereikt:

Training Mindful Werken: ‘What’s in it?’ voor de organisatie?

Medewerkers maar ook managers trainen in mindfulness biedt duidelijke voordelen voor de organisatie:

Wat we vaak zien is dat medewerkers al tijdens de training, maar ook na afloop, effectievere werkgewoonten gaan ontwikkelen.

Aanmelden kan via e-mail: mikis@centrumbodhi.nl of telefonisch: 010 2130889.

8_2.mikis_mysterie
De training ‘Mindful Werken’ wordt gegeven door Mikis Stekelenburg. Mikis is opgeleid als organisatiesocioloog (Erasmus Universiteit), met ruim 15 jaar ervaring als trainer, adviseur (HRM), coach, yogadocent en mindfulnesstrainer. Hij is één van de oprichters/eigenaren van Centrum Bodhi.