Persoonlijk Yoga Traject

Je kunt bij Bodhi ook persoonlijke yogabegeleiding krijgen. Afhankelijk van jouw vraag en belangstelling kom je samen met een van onze hoofddocenten tot een persoonlijke oefenserie die je ondersteunt in je dagelijks leven.

Waarom persoonlijke yogabegeleiding?

Van oudsher werden de inzichten van yoga overgedragen van leraar op leerling, één-op-één. Omdat iedereen zijn eigen kwaliteiten en persoonlijke ervaringen heeft en op zijn eigen manier leert. De een is meer thuis in een fysieke benadering, de ander is meer filosofisch of meditatief gericht.

Het kan zijn dat je je om welke reden dan ook niet thuis voelt in een groepsles, dat je vragen hebt over bepaalde oefeningen, of merkt dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt tijdens je beoefening. Wat de reden ook is, in een persoonlijk yogatraject ben jij het uitgangspunt. Samen gaan we op zoek naar wat jou het beste past op dit moment en welke docent je daarin het beste kan begeleiden. Het persoonlijke traject start altijd met een intake. Daarna worden de lessen afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van yoga-oefeningen (hatha, yin en/of restorative yoga), ademoefeningen en -begeleiding, meditatie, mindfulness en toepassingen uit de ayurveda en/of (chakra)psychologie.

Tarieven persoonlijk traject

Het persoonlijke yogatraject kan alleen geboekt worden per 3 of 5 lessen. Er is altijd eerst een aparte intake. De lessen duren ca 75 minuten.

Intake €35,-
3 lessen €225,-
5 lessen €365,-

Yoga met je ‘eigen’ groep

Heb je een kleine groep waar je graag – om welke reden dan ook – samen yoga mee volgt dan kan dat ook bij Bodhi. In principe kunnen alle lessen van ons lesrooster ook voor een kleine groep worden aangeboden. Je kunt je voorkeur aangeven voor een bepaalde les of docent. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en lesmomenten.

Tarieven kleine groepen

Een les duurt 75 minuten. Voor een groep van 3-5 personen betaal je €100,- per les, bij 6-8 personen €150,-. De lessen voor kleine groepen zijn alleen te boeken per blok van 3 lessen.

Locatie

De lessen worden gegeven bij Bodhi Yoga & Mindfulness, Hoogstraat 29 in Rotterdam.

Meer weten? Neem dan contact op met: info@centrumbodhi.nl