7_1.proefweek_1

Je kunt bij Bodhi kiezen tussen een lidmaatschap en een knipkaart. Voor beide opties geldt dat je toegang hebt tot alle lessen op het rooster (m.u.v. zwangerschapsyoga). Je hebt dus volop de ruimte om alle lessen uit te proberen. Wel raden we je aan om op den duur een keuze te maken voor een bepaalde les of lessen. Kun je een keer niet op je vaste les, dan kun je altijd wisselen.

Bodhi Lidmaatschap

Je kunt kiezen uit verschillende soorten lidmaatschappen: 1x per week, 2x per week, of onbeperkt. Hoe vaker je komt, hoe voordeliger per les!

Aantal lessen Prijs per maand
1 les per week € 45,–
2 lessen per week € 65,–
onbeperkt € 75,–

Het lidmaatschap is doorlopend met een minimum van 3 maanden. De opzegtermijn is 1 kalendermaand. De inschrijfkosten bij een maandlidmaatschap met automatische incasso bedragen eenmalig € 15,–.

Rotterdampas-houders én studenten krijgen 10% korting op het maandlidmaatschap!

Ga je het lidmaatschap aan voor een jaar dan krijg je 10% korting. Je betaalt het jaarbedrag wel in 1 keer vooruit.

Bodhi Knipkaart

Voor wie minder regelmatig naar de les kan komen wegens werk of anders, is er de Bodhi knipkaart. Er zijn 2 mogelijkheden:

Aantal lessen Geldig Prijs
10 lessen 3 maanden € 125,–
12 lessen 6 maanden € 165,–

Studenten krijgen 10% korting bij aanschaf van een knipkaart.

Losse les, proefles en proefweek

Een proefles kost € 10,–. Een tweede proefles € 12,50. Een proefweek kost € 15,–. De kosten van een losse les bedragen € 15,– .

Vakantie / sluiting

Een lesjaar telt bij Bodhi 48 weken. Tijdens de zomervakantie en met de kerstvakantie zijn we twee weken gesloten. Tijdens nationale feestdagen worden er geen lessen gegeven.