vrijdag 05 juli 2019
t/m 07 juli 2019

10.00 – 21.00

144_1.lomi_lomi

Hawaiiaanse massage – Ricardo Balkhoven

Bodhi Yoga en Mindfulness introduceert een unieke kans voor diep helend en ontspannend lichaamswerk. Ricardo Balkhoven, sjamanistische beoefenaar opgeleid in Hawaii komt voor de eerste keer naar onze studio met zijn magische traditionele Lomi Lomi

Verbind je met de Hawaiiaanse Aloha! Lomi Lomi-massage met zijn ‘liefdevolle aanraking’, werkt zijn magie op alle niveaus; fysiek, emotioneel en spiritueel, brengt herstel, transformatie naar een gevoel van en een staat van heelheid en eenheid. Werkt positief op een veelheid van klachten; bijvoorbeeld op angst, stress, trauma, spanning, slapeloosheid etc.

Het verschil met andere massages ligt in de Hawaiiaanse tradities, overtuigingen en unieke technieken, verweven in deze massage. Lomi Lomi’s kernfilosofie is dat alle dingen harmonie en liefde zoeken, inclusief het lichaam, geest en ziel.

Raymond Vijverberg: een diepe, mooie en bevrijdende ervaring
Germaine: Dit was onvergelijkbaar met welke massage ik ooit ontving. Een echt aanrader.

Waar: Bodhi Yoga en Mindfulness
Wanneer: vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli, zondag 7 juli
Tijd: op afspraak
Kosten: € 125,– introductiekorting op de eerste behandeling €20,–
Aanmelden via rbalkhoven@gmail.com of Whatsapp:+34639283466 (Ricardo woont in Spanje)
Meer over Ricardo en zijn Lomi Lomi: vidavital.eu

Boek tijdig er is beperkt plaats

vrijdag 05 juli 2019
19.30 – 21.30

132_1.81_1_ad_4490

Helend Klankconcert – Roel Meelkop

Heerlijk ontspannen het weekend in? Kom naar een vrijdagavond-klankconcert bij Centrum Bodhi. Een heel aangename en niet-inspannende manier om de voorbije week helemaal los te laten, en je natuurlijke energie weer in balans te laten komen.

Wat is een helend klankconcert?

Een klankconcert duurt een kleine 2 uur, waarbij je de klanken liggend ondergaat. Liggend op een mat, desgewenst met een kussentje onder het hoofd. Na een korte begeleide meditatie kun je je overgeven aan de energie van de klanken van bronzen en kristallen klankschalen, gong, speciale trommels en nog andere instrumenten. De trilling van elk van deze instrumenten werken diep in op lichaam, geest en ziel.

De klanken hebben de potentie om te leiden tot volledige ontspanning, tot zogeheten ‘droomreizen of beeldreizen’, of simpelweg tot een heerlijke diepe slaap – terwijl de klanken hun helende werk doen.

Elke keer een uniek concert

De concerten worden regelmatig gehouden. Geen concert is hetzelfde.
De energie van het moment en van de groep bepaalt wat er gebeurt, en met welk resultaat. In die zin maken ook de deelnemers het elke keer weer tot een unieke gebeurtenis, een unieke ervaring. Even niets te hoeven doen, brengen of veroorzaken, alleen ontvangen.

Over Roel Meelkop

Roel Meelkop volgde zijn opleiding tot klankheler bij Hans Uijleman. Roel werkt al jaren lang op uiteenlopende manieren met klank en geluid, en gaf al vele concerten in binnen- en buitenland. Het helende aspect van de concerten is vrij recent een belangrijk aandachtspunt voor hem geworden.

Waar: Bodhi Yoga en Mindfulness
Wanneer: vrijdag 5 juli
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur
Kosten: € 20,–
Aanmelden en betalen via Bodhi.fitmanager
Kijk ook eens op: quilaut.nl

Na het concert is er gelegenheid voor een drankje.

Het aantal deelnemers is beperkt!

zaterdag 13 juli 2019
13.00 – 15.30 uur

123_1.bodhi_kundalini_raymond_2-1

XL kundalini yogales, Rebirthing – Raymond ‘Harmanjot’ Vijverberg

The idea of rebirthing is to release the subconscious, the storehouse of misery. – Yogi Bhajan

Yogi Bhajan heeft in de Kundalini Yoga speciale Rebirthing-sets en meditaties nagelaten. Sinds enige tijd zijn deze diepe, transformerende sets beschikbaar voor iedereen.

De Rebirthing-sets zijn speciaal bedoeld om oude pijn, trauma, angsten aan te pakken en los te laten. Ergens heeft iedereen in zijn leven bepaalde vervelende herinneringen opgeslagen in het onbewuste.
Dit lijkt daar geheel veilig, echter deze onbewuste ‘rommel’ is vaak te oorzaak van stress, blokkades, depressies, woede-aanvallen en angsten. Je loopt steeds tegen dezelfde zaken aan, die je hinderen echt jezelf te zijn en stabiel en gelukkig te zijn.
De diepgaande oefeningen en sets zijn zo ingericht dat pijn van het verleden kan worden losgemaakt en losgelaten. Er kunnen emoties loskomen, echter het kan zich ook op een subtieler nivo afspelen. In ieder geval werkt het reinigend en transformerend.
Woorden die op deze sets van toepassing zijn: Krachtig, intiem, helend, confronterend, uitdagend en grondig, verheffend.

Durf je verder de diepte in?
Sta je open om met jezelf geconfronteerd te worden?
Wil je oude zaken achter je laten?
Dan is deze XL Kundalini yogales iets voor jou!

De docent

Raymond ‘Harmanjot’ Vijverberg is kundalini yogaleraar, counselor en numeroloog en al enige jaren kundalini yogadocent bij Bodhi. Raymond heeft zijn opleiding tot kundalini yogadocent gevolgd bij de gerenommeerde leraar Shiv Charan Singh uit Portugal.

Waar: Bodhi Yoga en Mindfulness
Wanneer: zaterdag 13 juli
Tijd: 13.00 uur – 15.30 uur
Kosten: € 25,–
Aanmelden en betalen via Bodhi.fitmanager

zondag 14 juli 2019
13.30 – 17.30

115_1.enjoy_silence

Bodhi Stiltemiddag – Mikis Stekelenburg

Stilte is schaars en niet altijd gemakkelijk te vinden. Toch is het voor een mens broodnodig om zo nu en dan in stilte te verkeren. Om tot rust te komen, om jezelf dieper te ervaren. Stilte buiten je maakt ruimte voor stilte van binnen.

Toch draait deze stiltemiddag niet zozeer om stilte in de vorm van het afwezig zijn van geluiden, maar veel meer om de afspraak om niet te praten. Dit betekent dat er geen verwachting of verplichting heerst om te praten: niet om te vragen, en dus ook niet om te antwoorden.

In bewust gekozen stilte – en eentje die wat langer aanhoudt dan gebruikelijk – kun je in vrij korte tijd dichter bij je eigen kern komen. Veel meer dan wanneer er allerlei afleidingen en sociale verwachtingen spelen. Stilte maakt dat hoe je vanuit de alledaagse doe-modus geleidelijk terechtkomt in een ‘zijns-toestand’: de aandacht verschuift van het denken, beoordelen, en dingen willen bereiken naar het voelen, waarnemen, ervaren. Een verschuiving van het hoofd naar de zintuigen.

Wanneer: Zondag 14 juli 13.30-17.30 uur.
Tijd: 13.30-17.30 uur
Investering: € 30,– (inclusief thee met wat lekkers)
Aanmelden en betalen via Bodhi.fitmanager